Pikkutyttö yritti saada Alexaa soittamaan Baby Sharkin – äiti kuvasi piinalliset yritykset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2018 ylivoimaisesti soitetuin musiikkikappale on jo yli kaksi miljardia soittokertaa verkossa saanut Pinkfongin esittämä Baby Shark Dance. Aikuisten mielestä jopa hieman rasittava kappale on muodostunut lasten jättihitiksi ympäri maailmaa.

YouTube

Nyt verkossa leviää aiemmin tänä vuonna kuvattu video, jossa pikkutyttö yrittää saada kotinsa Alexa-järjestelmää soittamaan rakastamansa hitin. Lapsen artikulaatio ei ole kuitenkaan vielä tarpeeksi selvää, että Alexan puheentunnistus ymmärtäisi mitä tyttö haluaa.

Äidin mukaan tyttö oli yrittänyt saada lempikappalettaan jo viiden minuutin ajan ennen kuin äiti ryhtyi kuvaamaan tilannetta videolle. Lopulta äiti kuitenkin pelastaa tilanteen ja pyytää Alexaa soittamaan kappaleen. Tyttären ilme on näkemisen arvoinen, kun hän ryhtyy tanssimaan jättihittiä.