Courtney Stodden riisui joulun välipäiviksi – ratsasti puuhevosella onnellisena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Courtney Stodden julkaisi äsken uuden singlen nimeltään Daddy Issues. Nainen on kertonut Instagramissa julkaisevansa ensi vuoden puolella kokonaisen albumin uutta musiikkia. Sitä ennen hän ilottelee Instagramissa antaumuksella.

Teinivaimona aikoinaan julkisuuteen noussut Courtney Stodden ei häpeile itseään. Aiemmin mielenterveysongelmista kärsinyt nainen on kertonut avoimesti etsineensä itseään tänä vuonna ja tulleensa enemmän sinuiksi uuden ja vapaan minän kanssa. Hän erosi kymmeniä vuosia vanhemmasta aviomiehestään Doug Hutchinsonista.

Nyt nainen on julkaissut Instagramiin videon, jolla hän ratsastaa puisella keinuhevosella pelkästään alusvaatteisiin pukeutuneena. Hänellä on kasvoillaan kurpitsanaamio. Courtney Stodden todistaa, että sosiaalisen median teennäiset kuvat eivät aina ole suosituinta sisältöä. Hän haluaa olla aito ja hieman villi.