Courtney Stodden soittaa rumpuja – alusvaatteissa totta kai!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajaksi tänä vuonna ryhtynyt teinivaimo Courtney Stodden on sanonut, että musiikki on aina ollut hänen suurin intohimonsa. Äskettäin Daddy Issues -singlen tulevalta albumiltaan julkaissut nainen on esitellyt rumpalin taitojaan.

Courtney Stodden on julkaissut Instagramiin videon, jolla hän soittaa rumpuja valkoisissa alusvaatteissa. Nainen ei juurikaan soita rumpuja, mutta keskittyy sitäkin enemmän stringipeppunsa esittelyyn. Samassa yhteydessä otettu kuva osoittaa, että laulajattarella on muodot kohdillaan.

– Musiikki on ehdottomasti elämäni. Se on ainoa asia, jota luodessani tunnen olevani täysin ja yksiselitteisesti vapaa, Stodden kirjoittaa.

View this post on Instagram

Drums and Daddy Issues 😂 Link In Bio 🥁

A post shared by Daddy Issues (@courtneyastodden) on