Duudson-Jukka esitteli kihlatulleen suomalaisperinteen: ”Tyttö rakastaa tätä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa uraansa luova Duudsoneista tuttu Jukka Hildén meni tannoin kihloihin. Hän kertoi Instagramissa kihlautumisesta Youtube-tähti Chachi Gonzalesin kanssa. Upea pari juhli taannoin Suomen itsenäisyyttä Yhdysvalloissa, mutta nyt he ovat saapuneet Suomeen viettämään vuodenvaihdetta.

View this post on Instagram

Girl loves a good a sausage and an open fire 🔥 @chachigonzales

A post shared by jukka hilden (@jukkadudeson) on

Jukka julkaisi sosiaalisessa medissa kuvan, jossa hän esittelee kihlatulleen perisuomalaista makkaran grillaamista avotulella. Samalla reissulla he ovat tutustuneet myös Jukan kotikontuihin Seinäjoella.

– Girl loves a good a sausage and an open fire, Jukka hehkutti Instagramissa.

Chachi Gonzales on meksikolaissyntyinen kaunotar, joka kertoi omalla Youtube-kanavallaan, ettei ollut koskaan aiemmin tuntenut kuten Jukan kanssa. Myös Jukka hehkutti kihlautumista aikoinaan somessa näyttävästi.

– Olemme kihloissa! Rakastan häntä, miten aito, hyväsydäminen ja hurjasti rakastava hän on. Hän tekee minut todella, todella onnelliseksi. Haluan viettää hänen kanssaan koko elämäni. Toivottavasti myös te kaikki muut löydätte onnen elämäänne, Jukka Hildén kirjoitti Facebookissa.