Isabel Ljungdell lekottelee paratiisisaarella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläinen mallikaunotar Isabel Ljungdell on noussut seuratuksi sosiaalisessa mediassa, koska hän julkaisee aktiivisesti itsestään näyttäviä ja seksikkäitä kuvia lomailemassa milloin missäkin päin maailmaa.

Nyt Miss Helsinki 2014 nähdään poseeraamassa paratiisisaarella pienissä bikineissä, jotka paljastavat tyylikkäästi hänen pakaransa. Kuvat on ikuistettu Thaimaan Phuketin Vista Del Marissa.

View this post on Instagram

There is a story behind this picture. A story that I haven’t shared. I almost lost my passion for the one thing I used to love so much. And that thing is a modeling. I got pushed down for doing what I love. And this came from someone who was really close to me. So I started to believe all those words I heard about myself. But here I am again. I had a great photoshoot after a long time. And I felt so happy again. It’s nothing that serious, but after this photoshoot, I just felt I found a piece of me back what I’ve lost. I know I got a lot of support for you all, but there can be even one person who can poison your mind. Don’t let that happen to you, don’t let other people push you down. Happier than ever now. 🖤 #behindthescene 📸 #imback #ilovemodeling

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

Isabel Ljungdell on nähty julkisuudessa sosiaalisen median ja missikilpailun lisäksi myös esimerkiksi Luokkakokous-elokuvassa. Hän osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.