Salarakkaan muodot kuin toisesta todellisuudesta – voiko tämä vartalo olla luomua?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripalloilija Tristan Thompsonin salarakkaana raketin lailla julkisuuteen noussut Lani Blair esittelee auliisti tiimalasia muistuttavan vartalonsa muotoja. Naisen vyötärön ja takamuksen välillä oleva kokoero tekee figuurista eeppisen.

Fashion Novan mallina kunnostautuva Lani Blair yllätettiin viime vuoden huhtikuussa suutelemassa NBA-tähti Tristan Thompsonin kanssa newyorkilaisen ravintolan kattoterassilta. 29-vuotias nainen työskentelee New Yorkissa Starlet’s Gentlemen’s Club -nimisellä strippiklubilla, mutta nousi yhtäkkiseen kuuluisuuteen vietettyään viikonlopun Thompsonin kanssa. Nykyisin hänellä on reilusti yli puoli miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Lani Blair on jakanut nyt Instagramissa kuvan, joka saa katsojat haukkomaan happea. Kapean vyötärön ja muhkean takapuolen paljastava body on läpinäkyvän musta. Lani Blair on julkaissut paljon kuntosalikuvia, mitkä kielivät terveelliisistä elintavoista, mutta osa epäilee hänen hankkineen figuurinsa ainakin osin kauneusleikkausten avulla.

View this post on Instagram

Body suit from @fashionnova🖤

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on