Michael Jacksonin rumpalin hurja soittonäyte – tyylipuhdas suoritus kuvattiin videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rumpali Jonathan Moffett on suurelle yleisölle hieman tuntemattomampi mies, vaikka hän on kiertänyt vuosikymmenten ajan keikoilla ja levyttänyt usean tunnetun artistin kanssa. Moffett on soittanut esimerkiksi 30 vuotta popin kuninkaan, Michael Jacksonin bändissä.

Drumeo on julkaissut aiemmin tänä vuonna videon, jolla nähdään 64-vuotiaan rumpaliveteraanin soittonäyte. Rytmimestari soittaa rummuilla yhden Michael Jacksonin ikonisimmista kappaleista. Smooth Criminalin rumpukomppi on kaikille tuttu, mutta on harvinaista päästä näkemään ammattimiehen soittoa lähietäisyydeltä.

Jonathan Moffett oli myös vapaa-ajalla paljon tekemisissä Michael Jacksonin kanssa, sillä he olivat hyviä ystäviä keskenään. Moffett oli ollut Michael Jacksonin seurassa popin kuninkaan viimeisenä iltana ennen hänen kuolemaansa. Moffett on soittanut myös Isaac Hayesin, Elton Johnin, Madonnan, George Michaelin, Lionel Richien ja Stevie Wonderin kanssa. Hänen lempinimensä on Sugarfoot.