Eläkeläisnainen nainen synnytti vauvan – lapsen isä on 80-vuotias!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Intialainen pariskunta on tullut toistamiseen vanhemmiksi varttuneemmalla iällä. Tuore pienokainen saatettiin maailmaan Poonchin sairaalassa. Vastasyntyneen tytön äiti on 65-vuotias ja isä 80 vuotta vanha.

Intialainen 65-vuotias nainen on yksi maailman vanhimmista synnyttäneistä naisista. Hänen 80-vuotias aviomiehensä, Hakim Din, on kiittänyt Allahia upeasta tyttölapsesta, jonka syntyminen on ollut hänen mukaansa ihme. Pariskunta on pyytänyt taloudellista tukea lapsen kasvattamiseen paikallislehden avulla.

Daily Mailin mukaan pariskunnalla on toinen, noin kymmenen vuotta sitten syntynyt lapsi. Eläkeikäisen naisen raskaus on äärimmäisen harvinaista, sillä yleensä vaihdevuodet alkavat noin 50 vuoden iässä. Vanhemmat naiset saattavat hedelmöittyä vaihdevuosien jälkeen hormonihoitojen avulla.