Krista Siegfrids seksikkäänä bikineissä – vartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta hiljaiseloa median valokeilasta viettänyt Suomen taannoinen euroviisuedustaja Krista Siegfrids ei ole kuitenkaan jäänyt lepäämään laakereillaan, sillä kaunotar on ahkeroinut kovasti kulissien takana. Vuodenvaihteen kunniaksi näyttävä laulajatar julkaisi videon.

Sosiaalisessa mediassa julkaistulla videolla Krista käyskentelee Dubaissa sijaitsevalla hiekkarannalla bikineissä ja kertoo kuvatekstissä astelevansa kirjaimellisesti uuteen vuoteen. Video on kuvattu dubailaisen JA Resortin rannalla. Videon perusteella Siegfrids on todella timmissä huippukunnossa.

Krista Siegfrids nousi taannoisten Euroviisujen myötä myös kansainvälisiin otsikoihin, kun hänen kuuluisa lesbosuudelmansa toisen naisen kanssa nostatti kilpailujen aikaan laajasti kohua. Kristan Ding Dong! -esikoisalbumi julkaistiin toukokuuusa 2013.