Testaa näitä seksiasentoja 2019 – pane suhde kuntoon kirjaimellisesti

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sen sijaan, että lupaa olla onnellisempi parisuhteessa, voi uuden vuoden kynnyksellä päättää panostaa rakkauteen enemmän. Yksi loistava keino on seksielämän jalostaminen ja erotiikan lisääminen. Nyt on listattu vinkkejä seksiasennoista, jotka kannattaa ottaa makuuhuone-elämää rikastuttamaan.

Seksielämään saa helposti uudenlaista otetta eri asentoja kokeilemalla. Elite Daily on listannut nyt kahdeksan asentoa, joita pariskuntien kannattaa testata seuraavalla kerralla petipuuhiin ryhtyessään. Seksissä on tärkeintä estoista luopuminen ja rakkauden rakettimatkaan heittäytyminen. Nautinto lähtee liikkeelle aivoista.

Kokeile seksiä seisten. Mikäli kumppani ei jaksa kannatella partneriaan sylissä seinää vasten, voi toinen osapuoli kohottaa itseään esimerkiksi tuolin tai jakkaran avulla. Portaat ovat myös oiva paikka seisten tapahtuvaan rakasteluun.

Nainen voi ratsastaa miehen päällä etuperin, takaperin ja sivuttain. Siksi ensi vuoden seksiseikkailujen kokeiluun nousee sivuttain tapahtuva rakastelu, jossa nainen istuu miehen päällä kylki kasvoihin päin. Toki samaa asentoa voi harjoittaa myös seksivälineen avulla.

Sängyn reunaa voi hyödyntää monipuolisesti rakastelussa siten, että mies seisoo naista vasten työntyen syvälle. Nainen voi myös käydä hajareisin sängyn reunalla istuvan miehensä syliin ja nojata taaksepäin. Perinteseen 69-asentoon saa puolestaan vaihtelua siten, että molemmat kumppanit makaavat kyljellään toisilleen suuseksiä antaen.

Mikäli ei ole jo kokeillut lähetyssaarnaajaa siten, että nainen nostaa jalkansa miehen olkapäille, on asento otettava ehdottomasti ensi vuoden rakastelukertojen listalle. Kumppanin kanssa voi muodostaa sängyssä myös T-asennon siten, että yhtyy häneen suorakulmassa sängyssä kyljellään maaten.