Elastiselta ihastuttava perhekuva – vauvamasu pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiräppäri Elastinen odottaa parhaillaan perheeseensä toista lasta, sillä hänen Riina-vaimonsa on raskaana. Räppäri paljasti asian taannoisessa kirjassaan, jossa hän kertoi perheen seuraavan tulokkaan olevan tyttö ja lasketun ajan olevan alkaneen vuoden helmikuussa.

View this post on Instagram

Family over everything. Loppuun asti. 📷 Sami Siilin

A post shared by Elastinen (@elastinen) on

Eilen illalla Elastinen yllätti faninsa julkaisemalla sosiaalisessa mediassa ihastuttavan valokuvan perheestään. Siinä pääosassa nähdään tuleva tytär vauvamasussa, jonka päällä perheen kaksivuotias esikoispoika näyttää istuskelevan äitinsä sylissä. Perheenisä Elastinen on mukana vain käsillään, jotka pitelevät vauvamasua hellästi yhdessä Riina-äidin kanssa.

Kuvassa on poikkeuksellisen herkkä tunnelataus ja se onkin saanut Suomen mittapuussa valtaisan suosion Instagramissa, jossa siitä on tykätty jo yli 30.000 kertaa. Sami Siilinin ikuistaman valokuvan kuvatekstissä Elastinen kirjoittaa lyhyesti ja ytimekkäästi ”Family over everything”. Elastinen on aiemminkin julkaissut verkossa ihastuttavia perhekuviaan.