Floyd Mayweather tienasi 9 000 000 dollaria kahdessa minuutissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ei ole salaisuus, että nyrkkeilijälegenda Floyd Mayweather rakastaa rahaa. Mies tahkoaa sitä myös kiitettävästi, kuten äskettäin nyrkkeiltyään japanilaista potkunyrkkeilijä Tenshin Nasukawaa vastaan. Mayweather nettosi ottelusta yhdeksän miljoonaa dollaria.

Jokainen voi laskea paljonko Floyd Mayweather tienaisi tuntipalkakseen, koska hänelle maksettiin äskettäin huima summa kaksi minuuttia kestäneestä ottelusta. Siinä ajassa nyrkkeilijälegenda tyrmäsi Tenshin Nasukawan kolme kertaa kehän lattiaan. Lopulta japanilaisen valmentaja katsoi parhaakseen lopettaa ottelun siihen.

Mayweather on eläkkeellä. 41-vuotias mies esiintyy kuitenkin toisinaan näytösotteluissa. Floyd Mayweather tienasi taannoin sata miljoonaa dollaria ottelustaan irlantilaista Conor McGregoria vastaan, Daily Mail uutisoi.

View this post on Instagram

Professional Money Maker #money #TMT

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on