Hakkerit vaativat bitcoineja – uhkaavat paljastaa salaiset 9/11 -asiakirjat

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

The Dark Overlord -niminen hakkeriryhmä on ilmoittanut Pastebin-sivustolla, että heidän hallussaan on 18.000 salaista Manhattanin torni-iskuihin liittyvää asiakirjaa ja dokumenttia. Ryhmän mukaan 10 gigatavun kokoinen tiedosto paljastaa totuuden 9/11-iskuihin liittyen.

Hakkeriryhmä The Dark Overlordin hallussa on Yhdysvaltain viranomaisten, tiedustelupalvelun, lakifirmojen ja ilmailuhallinnon salaisia asiakirjoja. Dokumenteista paljastuu 9/11-iskujen totuus sekä niihin liittyvät salaliittoteoriat. Ryhmä on hakkeroinut tiensä myös suurten vakuutusyhtiöiden ja kaksoistornien kiinteistönomistajien arkistoihin, RT uutisoi.

Asiakirjat paljastavat ryhmän mukaan totuuden. The Dark Overlord suostuu poistamaan yksittäisten tekijöiden ja yrirysten nimiä asiakirjoista korvausta vastaan. Summia ei ole eritelty, mutta maksu tapahtuu bitcoineissa. Sama hakkeriyhmä on julkaissut dark webissä sairaaloiden arkaluonteisia potilaskertomuksia vaatien korvausta niiden poistamisesta.