Karmiva video leviää verkossa – kuollut rotta ravintolan keitossa?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla todistetaan ruokahalun poistavaa näkyä ravintolassa. Kanadalaisen Crab Park Chowdery -ravintolan keitossa näyttää olevan kuollut rotta.

Instagram-käyttäjä Pisun_ne_nen jakamalla videolla chowder-keitosta nostetaan epäilyttävästi jyrsijän raatoa muistuttava asia. Vancouverissa sijaitsevan ravintolan henkilökunta on kuitenkin ilmaissut epäilyksensä videon aitoudesta.

Crab Park Chowderyn mukaan ravintola tutkittiin läpikotaisesti, eikä rotan päätymisen keittoon pitäisi olla mahdollista. Vancouver Sun -lehden mukaan ravintolan käyttämä ulkopuolinen keittiö on kuitenkin suljettu tapauksen jäljiltä terveysviranomaisten toimesta.

View this post on Instagram

So i am going to talk about this place @crabparkchowdery . Today my friend ordered Manhattan clam chowder and had a little surprise in it – A RAT. Well i don’t know what else to say about it…. this place just need to be closed or at least people have to be aware about this situation. The cafe is kinda popular though… I’m just trying to help people to avoid places like that. Its an awful feeling, it’s not a fly or a bug it’s a fucking big fat rat boiling in the soup pot, which means my friend was not the only who had a chance to try it. Thank you for you attention. #crabparkchowdery I do not force anyone to believe. This is my personal experience that I shared. Thanks for your attention again. My active page is @adelaiiine if you think this one is fake.

A post shared by (@pisun_ne_ne) on