Leijona pakeni aitauksestaan – tappoi työntekijä ja ammuttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaarallisten villieläinten paot häkeistään ja aitauksistaan ovat viime aikoina olleet odottamattoman yleisiä uutisia. Tällä kertaa Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa sijaitsevan Burlingtonin luonnonpuistossa asuva leijona on jouduttu ampumaan hengiltä sen karattua. Sama leijona nähdään alla olevalla videolla.

Burlingtonin luonnonpuistossa on yhteensä viisitoista leijonaa, joista yksi on nyt menehtynyt. Matthai-niminen 14-vuotias urosleijona oli paennut aitauksestaan ja ehtinyt hyökätä kohtalokkaasti erään luonnonpuiston työntekijän kimppuun ennen kuin pako huomattiin. Leijonan uhri oli 22-vuotias Alexandra Black, joka menehtyi saamiinsa vammoihin.

Traagisen tapauksen paljastuttua leijona jouduttiin ampumaan, että ensihoitajat pääsevät uhrin luokse mahdollisia pelastustoimia varten. Leijonan kuoltua saatiin kuitenkin huomata, että uhrin pelastamiseksi ei ollut enää mitään tehtävissä. Poliisi on käynnistänyt tutkimukset siitä miten leijona onnistui pakenemaan.