Miehet paljastivat takapuolensa vuorella – poliisi pidättänyt jo useita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intiimien ruumiinosien esittely ei usein sovi julkiselle paikalle, ja monissa maissa jopa laki kieltää julkisen nakuilun. Monet ihmiset nauttivat kuitenkin siitä, että voivat esitellä esimerkiksi takapuoltaan tai kulkea kokonaan alastomana vaikkapa luonnossa.

Instagram

Taannoin Sri Lankassa nousi kohu tapauksesta, jossa joukko miehiä riisui itsensä alastomaksi ja otti itsestään kuvan, jonka julkaisi sittemmin sosiaalisessa mediassa. Kuvassa näkyivät seitsemän miehen takapuolet. Sattumalta kyseisen kuvauspaikan taustalla näkyy pyhäksi paikaksi määritelty Pudurangalan kallio, joten paikalliset munkit katsoivat miesten häväisseen pyhän paikan.

Tästä syystä kuva aiheutti välittömästi paitsi someraivoa myös poliisitutkinnan, jossa on asiasta uutisoineen BBC:n mukaan pidätetty ainakin kolme ihmistä. Aiemmin samalla paikalla ovat peppukuvia ikuistaneet ja verkossa julkaisseet myös ulkomaiset turistit, mutta heitä ei ole pidätetty.