Mies teki Donald Trumpin twiiteistä sandaaleja – myytiin loppuun heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on tullut tunnetuksi lukemattomista perättömistä lausunnoistaan mutta myös maan päämiehelle sopimattomasta sosiaalisen median käytöksestä. Hänen Twitter-päivityksensä naurattavat miljoonia ihmisiä lähes päivittäin. Nyt eräs yhdysvaltalaismies on tehnyt niistä bisnestä.

27-vuotias Sam Morrison keksi ryhtyä tekemään Donald Trumpin twiiteistä sandaaleja, joita hän ryhtyi myymään verkkokaupassaan. Morrison tuskin aavisti millaisen vastaanoton hänen uutuustuotteensa tulisi saamaan, sillä koko 1.000 sandaaliparin varasto myytiin loppuun kuukaudessa. Kaiken lisäksi tuotteesta tuli hitti ilman maksettua markkinointia.

– Yksi pieni askel miehelle, kaksi isoa askelta taaksepäin ihmiskunnalle, kuuluu sandaalien slogan.

PresidentFlipFlops.com-verkkokaupassa myytävät sandaalit on tehty käsityönä. Tilaajilla on valittavanaan useita eri aihealueita ja niiden sisällä useita eri viestejä. Nuori yrittäjä kertoi Business Insider -lehdelle, että oli kova työ käydä läpi Trumpin 40.000 twiittiä ja valita niistä parhaiten sandaaleihin sopivat viestit. Morrison kertoo keksineensä idean, koska halusi korostaa presidentin tekopyhyyttä.