Poliisit tekivät rynnäkön asuntoon – huusikin tappouhkauksia hämähäkille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poliisit tekivät rynnäkön Australian länsiosissa olevaan kotiin hälytyskeskukseen tehdyn ilmoituksen perusteella. Perthin esikaupunkialueen asunnosta oli kuulunut taaperon itkua sekä tappouhkauksia huutaneen miehen ääni.

The Guardian kertoo, että poliisit olivat tavanneet asunnon sisällä miehen, joka yritti saada hämähäkkiä hengiltä.

Pahanlaatuisesta araknofobiasta kärsivä mies oli huutanut hämähäkille, että miksi ihmeessä se ei kuollut. Huuto oli kaikunut myös asunnon ikkunasta ulos, jolloin ohikulkija oli huolestunut ja soittanut hätänumeroon.

Wanneroon poliisi kertoi asiasta Twitterissä. Mies oli pahoitellut huutoaan, mutta myönsi poliiseille pelkäävänsä hämähäkkejä eniten maailmassa. Hämähäkki kuoli lopulta.