Sara Sieppi luksuslomalla – lomakuvat ihastuttavat somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunotar Sara Sieppi erosi taannoin poikaystävästään Roope Salmisesta, ja sittemmin Sara on viettänyt muun muassa upeaa aurinkolomaa ja nauttinut uuden kotinsa rauhasta. Nyt Sieppi on kuitenkin suunnannut vuodenvaihteen kunniaksi maailmalle.

Upeissa maisemissa parhaillaan lekotteleva Sara Sieppi on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia, jotka saavat kaipaamaan kaukomaita. Kuvissa hänellä ei näy lainkaan matkaseuraa, mutta aamiaisella ikuistetussa kuvassa pöytä on kuitenkin katettu kahdelle. Näin ollen Sieppi ei välttämättä ole suunnannut lomailemaan aivan yksin.

– Viidakossa 15h unta takana. Joulu oli ihmisen parasta aikaa, mutta vaatii näköjään veronsa! ps. tää vuosi tuntuu aika kivalta, Sara Sieppi kommentoi erästä kuvaansa.

View this post on Instagram

Aamiainen viidakossa🌴

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

View this post on Instagram

2💜19 – bring it on!!

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on