Miehen takapuolesta löytyi ilmanraikastin – leikkaus kesti kaksi tuntia

Ohhoh! · Stara.fi

Nautintoa saadakseen ihmiset työntävät ruumiinonteloihin nykyisin mitä ihmeellisempiä esineitä ja tuotteita. Kirurgit ovat saaneet viime vuosina poistaa vartaloiden sisältä niin käsiaseita kuin Buzz Lightyear -lelumiehen, taskulampun ja haarukan. Nyt vuorossa oli jotain selvästi suurempaa.

Dominikaanisessa tasavallassa kiidätettiin nimittäin Francisco Moscoso Puellon sairaalaan mies, jolla oli jotain todella harvinaista peräsuolessaan. Hänen vaimonsa kertoi lääkäreille työntäneensä parin makuuhuoneen puuhien tuoksinnassa miehensä takapuoleen ilmanraikastinta sisältäneen aerosolipullon. Vaimon mukaan näin tehtiin miehen toiveesta.

40-vuotias mies vietiin saman tien röntgeniin ja siitä leikkauspöydälle operoitavaksi. Kirurgit löysivät peräti kaksi tuntia kestäneessä leikkauksessa miehen peräsuolesta pullollisen Glade-ilmanraikastinta. Leikkaus oli menestys, ja mies tulee parantumaan entiselleen. Ainakin fyysisesti. Lääkärit eivät suosittele, että peräsuoleen työnnetään mitään esineitä.