Torilla tavataan? Supertähti lomailee parhaillaan Lapissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisista menestyselokuvista tunnettu Margot Robbie on yllättänyt etenkin suomalaiset lomakohteellaan. Australialaistähti vierailee parhaillaan Lapissa. 28-vuotias näyttelijä jakoi Instagramissa sarjan kuvia lomaltaan.

Yhdessä niistä hänet nähdään poseeraamassa aviomiehensä Tom Ackerin kanssa talvisissa tunnelmissa karvalakit korvillaan. Muissa kuvissa ihastellaan Lapin kuvankauniita maisemia. Robbien kameran ikuistamaksi päätyi Kaunispään näköalatorni ja Kakslauttasen lomakeskuksen lähimetsä.

Margot Robbie muistetaan rooleistaan elokuvista, kuten The Wolf of Wall Street, Suicide Squad ja I, Tonya. Viimeksi mainitun ansiosta näyttelijä oli ehdolla parhaan naispääroolin Oscar-voittajaksi.

View this post on Instagram

⛄️Lapland⛄️

A post shared by @ margotrobbie on