Sofia Vergara kurvikkaana – bileasu korosti poven muotoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja malli Sofia Vergara tunnetaa muun muassa televisiosarjoista Moderni perhe ja Dirty Sexy Money. Taannoin kolumbialaissyntyinen tähti nähtiin rohkeasti lehden kannessa täysin alastomana. Nyt Sofia on juhlinut kurvikkaana näyttävässä kullanhohtoisessa iltapuvussa.

View this post on Instagram

🎉🎉🎉🎉🎉 feliz año mi amoor❤️❤️❤️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Sofia Vergara puhui taannoin positiivisesta kehonkuvasta Women’s Health -lehden haastattelussa. 45-vuotiaan tähden mukaan hän on valmis ottamaan iän myötä tulevat muutokset vastaan, sekä kertoo haluavansa näyttää ikäiseltään ja samaan aikaan upealta.

– Tässä on 45-vuotias nainen, joka voi esitellä omaa vartaloaan. Asiat eivät ole kuin aikaisemmin jolloin ainoastaan nuoret tytöt pääsivät lehtien kansiin, Vergara kuvailee.

Taannoin Sofia muisteli menneitä ja kaivoi arkistoistaan upean bikinikuvan, joka ikuistettiin Florida Keysin alueella 1990-luvulla. Ajankuvan mukaisesti mallikaunottaren bikinit olivat erittäin niukat.

View this post on Instagram

#tbt the 90’s😂😂😂 #floridakeys🌴🌴🌴

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on