Susanna Penttilän bilemekko ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-mallina ja liikenaisena kuuluisuuteen noussut seurapiirikaunotar Susanna Penttilä hemmottelee sosiaalisen median seuraajiaan upeilla otoksilla. Naisen kurvit saavat usein etenkin miespuolisten seuraajien polvet veteläksi. Niin tälläkin kerralla.

Nyt Susanna esittelee upean kurvikasta vartaloaan poikkeuksellisen upeassa hopeanhohtoisessa bilemekossa, joka ei takuulla jää huomaamatta missään. Varsinkaan, jos sen pukee yleen juuri Penttilä.

View this post on Instagram

#littlechristmas 🤶🏻🤶🏻 Style #mystyle

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Helsinkiläisen vaateliike Ferrerin omistava Susanna Penttilä esittelee mielellään sosiaalisessa mediassa vaatemallistojaan. Susanna Penttilän muotiliike on toiminut Helsingissä yli 25 vuotta. Hänet on nähty suomalaisissa viihdeohjelmissa ja aikakausilehtien sivuilla. Penttilä on aktiivinen eläinoikeuksien puolustaja.