Elsa Hosk paljasteli – niukat bikinit loksauttavat leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elsa Hosk on 29-vuotias huippumalli, joka on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä malliuraa. Elsa on edustanut Victoria’s Secretin suositulla näytöslavalla ruotsalaista naiskauneutta jo vuosia, mutta harva kuitenkaan tietää, että kaunotar on myös puoliksi suomalainen. Elsa Hoskin isä Pål on Ruotsista ja äiti Marja on Suomesta.

View this post on Instagram

Mojave desert cruizing 🌵🌞 @sixtusa @mercedesbenz #partner

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Äskettäin suomalaistaustainen Hosk sai kunnian esitellä maailmalle Victoria’s Secretin kuluvan vuoden Dream Angels Fantasy Bra 2018 -rintaliivit, joiden arvo on miljoona dollaria. Nyt hän poseeraa näyttävästi pienenpienissä bikineissä autoon nojaillen.

View this post on Instagram

A desert grinch🌵🌟

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

View this post on Instagram

Vacay Instagram Vs real life 🥜 🍓 😆

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on