Fitness-kaunottaren povi pursui tiukasta topista: ”Kaikki haluavat kuosiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut sometähdestä oikeaksi julkkiskaunottareksi.

https://www.instagram.com/p/BsLz-q_jA1D/

Nykyisin Lewinillä on jo yli 13 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, ja lisäksi miljoonia seuraajia muissa sosiaalisissa medioissa. Tällä kertaa Michelle poseeraa selfie-kuvissaan muun muassa tiukassa topissa povi pursuen. Toisessa päivityksessään hän toteaa kuntoilun karun totuuden.

– Kaikki haluavat kuosiin, mutta vain harva onnistuu tekemään mitä se vaatii. Suurin osa ihmisistä aloittava kuntosalilla käymisen, mutta luovuttavat myöhemmin, Michelle Lewin totesi.

https://www.instagram.com/p/Br0rKmXjBg4/

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.