Fitness-kaunottaren povi pursui tiukasta topista: ”Kaikki haluavat kuosiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut sometähdestä oikeaksi julkkiskaunottareksi.

Nykyisin Lewinillä on jo yli 13 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, ja lisäksi miljoonia seuraajia muissa sosiaalisissa medioissa. Tällä kertaa Michelle poseeraa selfie-kuvissaan muun muassa tiukassa topissa povi pursuen. Toisessa päivityksessään hän toteaa kuntoilun karun totuuden.

– Kaikki haluavat kuosiin, mutta vain harva onnistuu tekemään mitä se vaatii. Suurin osa ihmisistä aloittava kuntosalilla käymisen, mutta luovuttavat myöhemmin, Michelle Lewin totesi.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.