Courtney Stodden läpinäkyvissä hepeneissä – vain pikselöinti peittää kriittisimmät paikat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Courtney Stodden on aktivoitunut Instagramin käyttäjänä viime vuonna erottuaan vuosikymmeniä vanhemmasta aviomiehestään Doug Hutschinsonista. Nyt nainen venyttää kuvapalvelun rajoja, sillä tuoreessa otoksessa on kaiken paljastavat jalokivialusasut.

Äskettäin Daddy Issues -singlen julkaissut teinivaimo, Courtney Stodden, on muodokas nainen, joka ei peittele kurvejaan. Hän hyödyntää muotojaan erityisesti musiikin promotyössä. Nyt nainen lupaa, että julkaisee kokonaisen albumin musiikkia ja vieläpä omalla nimellään.

Courtney Stodden kokeili hetkellisesti toisenlaista tyyliä. Hän otti käyttöön Ember-taiteilijanimen ja värjäsi hiuksensa punaiseksi. Nyt hän on kuitenkin päättänyt jatkaa laulajan uraansa omalla nimellään, sillä hän on tehnyt itsestään brändin.