Instagram-malli kuvasi itseään suihkussa – sitten kävi ohraisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa. Pääasiassa Jordan julkaisee Instagramissa seksikkäitä kuvia itsestään bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

View this post on Instagram

When you get hit with that “k” reply…😂

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Los Angelesissa asuva DJ-mallikaunotar Charly Jordan on nyt julkaissut videon, jossa hän nautiskelee seksikkäästi suihkussa punaisiin bikineihin sonnustautuneena. Kaikki ei kuitenkaan mene ihan suunnitellusti, sillä suihkupää putoaa yllättäen hänen päähänsä juuri kun kaunotar keimailee ja esittelee upeaa vartaloaan kameran edessä.