Lady Gaga julkaisee oman meikkisarjan – tavaramerkkiä on jo haettu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

useampi julkisuuden henkilö on astunut mukaan kosmetiikkabisnekseen. Nyt joukkoon liittyy laulajatar Lady Gagan omistama yhtiö Ate My Heart Inc. Poptähti julkaisee oman Haus Beauty -kosmetiikkasarjan.

Yhdysvaltojen patentti- ja rekisterikeskus on vastaanottanut asiakirjoja, joissa haetaan tavaramerkkiä Lady Gagan omistaman yhtiön uudelle kosmetiikkasarjalle. Kyseessä on tavalisten meikkien lisäksi myös hyvinvointituotteisiin, kuten kuorintavoiteisiin ja aurinkorasvoihin erikoistunut sarja. Lady Gaga ei ole kommentoinut asiaa.

Haus Beautyn nettisivut on avattu, mutta muuta ei ole juurikaan paljastettu Bad Romance -hitintekijän meikeistä. Lady Gaga on tunnettu etenkin hänen omintakeisesta ja jopa avantgardistisesta tyylistään. Popsugar epäilee, että nainen antoi esimakua tuotteistaan jo vuosi sitten Instagramin kuvassaan.