Mariah Carey loksautti miesten leuat bikinikurveillaan – kuin parikymppinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popdiivana tunnettu laulaja Mariah Carey on tehnyt pitkän uran musiikin parissa. Taannoin 48-vuotias supertähti on paljastanut, että hänellä on diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö. Kaksisuuntaista mielialahäiriötä on myös kutsuttu maanis-depressiivisyydeksi.

Nyt Mariah on unohtanut sairautensa hetkeksi ja suunnannut viettämään vuodenvaihdetta lomalle. Sieltä hän viestitti nyt faneilleen olevansa onnellinen. Lisäksi maailmankuulu popdiiva julkaisi kuvia, joissa hän poseeraa uima-altaassa bikineissä. Kuvien perusteella on vaikea uskoa, ettei Carey ole enää ihan parikymppinen nuori nainen.

View this post on Instagram

Happy ☺️❤️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Mariah Careyn kaksisuuntainen mielialahäiriö on pitkäaikainen ja perinnöllinen mielenterveyden häiriö, joka saa henkilön mielialan vaihtelemaan voimakkaasti aina manian ja masennuksen välillä. Carey kertoi, että hänet diagnosoitiin jo vuonna 2001, mutta nainen ei halunnut uskoa sitä todeksi. Siksi hän ei hakeutunut hoitoonkaan. Lopulta tilanne eteni niin huonoksi, että Carey joutui hoitoon.