Nainen rakastui parhaaseen kaveriinsa – paljasti kirjoittamalla lentokoneen oksennuspussiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lentokoneen siivooja löysi viime vuonna lentokoneen istuintaskusta paperipussin, johon oli kirjoitettu kaunis tarina Andrea-nimisen naisen matkasta. Nainen kertoi tarinassa olevansa rakastunut parhaaseen kaveriinsa. Hän oli myös päättänyt kertoa asiasta kasvotusten.

Lentokoneen oksennuspussiin kirjoitettu tarina oli Andrea-nimisen naisen kirjoittama. Hän kertoi, että oli äärimmäisen tylsistynyt ja päätti kirjoittaa matkansa tarkoituksesta paperipussin kylkeen. 21-vuotias nainen kertoi matkustavansa Miamista Washington D.C.:n lentokentälle tapaamaan parasta kaveriaan. Mies ei tosin tiennyt asiasta, vaan oli ainoastaan vaihtamassa lentoa samalla kentällä.

Andrea oli rakastunut mieheen. Hän oli päättänyt mennä yllätyksenä tapaamaan ystäväänsä kertoakseen tunteistaan. Hän paljastaa tarinassa lähtevänsä pian Australiaan viideksi kuukaudeksi, joten hänen mielestä tunteiden kertominen on ajakohtaisempaa kuin koskaan aiemmin.

Hän toivottaa tekstin lopussa lukijalle kaikkea hyvää ja kehoittaa tekemään jotain yhtä hullua kuin hän itse. Redditiin julkaistut kuvat ovat saaneet jättisuosion. Ihmiset haluaisivat kuulla, kuinka tarinassa lopulta kävi.

Found this in the back pocket of a seat on an aircraft I was cleaning last year. Where ever you are, I hope it went well for you. from FoundPaper