Pariskuntien kannattaa treenata yhdessä – saavat parempia tuloksia

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Oman kumppanin kanssa kuntoileminen voi tehostaa treenaamista ja tavotteiden saavuttamista. Liikunnasta saa helposti yhteisen harrastuksen, jolloin vapaa-ajalla tehdään yhdessä muutakin kuin makoskellaan sohvalla ja katsotaan televisiota.

Kumppanusten kannattaa otta ilo irti lajeista, joihin tarvitsee kaksi osapuolta. Olipa kyse sulkapallosta, squashista tai tenniksestä, voi pariskunta saada hauskoja pelihetkiä yhdessä. Parisuhteeseen kuuluu yhdessä tekeminen, joten lenkkeilystä tai pyöräilystä voi tehdä yhteisen kuntoilumuodon helposti.

Kuntovalmentaja John-Francis Kennedy kertoo Elite Dailylle, että oman kumppanin kanssa treenaaminen lisää motivaatiota. Harjoittelu on laatuaikaa ihmisen kanssa, jota rakastaa eniten. Samalla molempien fyysinen kunto ja mieliala paranee. Lajien määrä on rajaton.