Rinnat eivät mahtuneet bikineihin – Rita Ora säväyttää kuvillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin poptähtiin jo vuosien ajan lukeutunut Rita Ora voisi ulkoisten avujensa puolesta tehdä jatkossa menestyksekästä malliuraa, jos ura musiikin parissa joskus hiipuu. Ei siis ihme, että Rita julkaisee itsestään runsaasti näyttävää kuvamateriaalia myös somessa.

Nyt Rita Ora on julkaissut lomakuviaan uudenvuoden reissultaan, joka on vienyt hänet paratiisisaarille Malediivien Amilla Fushiin. Siellä Rita on kuviensa perusteella nauttinut kovasti auringosta, sillä hänen bikinivartalonsa näyttää saaneen jopa hieman liiankin paljon osumaa auringosta. Oran rintavarustus sen sijaan ei näytä mahtuvan kokonaan yläosien alle.

View this post on Instagram

Swipe left for details 💗

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on