Uusi ihastus voi muokata arkirutiinit uusiksi – näin pysyt paremmin aikataulussa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sinkkuna olemisen paras puoli lienee vapaus ja se, että saa määritellä oman ajankäyttönsä tarpeidensa mukaan. Uuden ihmisen tavatessa ja häntä deittaillessa joutuu usein sovittamaan hieman erilaisia aikatauluja ja rutiineja yhteen.

Kannattaa varautua siihen, että omasta ajasta joutuu tinkimään. Parisuhdeterapeutti Gary Brown kertoo Elite Dailylle, että suhteen onnistumisen kannalta on tärkeää, että molemmat osapuolet joustavat rutiinien ja aikataulujen suhteen. Kyseessä on kahden elämän sovittaminen yhteen.

Ihmisillä jää uuden ihastuksen myötä varmasti vähemmän aikaa perheelleen ja ystävilleen. Se on kuitenkin hyvä asia siinä vaiheessa, kun tutustuu uuteen ihmiseen ja muodostaa hänen kanssaan rakkaussuhdetta. Omia ystäviä tai perheenjäseniä ei saa kuitenkaan unohtaa, vaan sovittaa heidät osaksi uutta elämää.

Oma aika on kortilla uuden ihmisen kanssa deittaillessa. Mikäli kumppani on oikea, ei omaa aikaa enää edes kaipaa yhtä paljon kuin aiemmin. Tärkeintä on löytää kultainen keskitie, kuinka paljon osapuolet haluavat viettää aikaansa toistensa seurassa. Uuden ihastuksen vuoksi ei kuitenkaan kannata jättää sovittuja menoja tai luistaa velvollisuuksista. Kompromissien tekeminen ja joustavuus ovat tärkeitä taitoja kahta elämää yhteensovittaessa.