21-vuotias popkaunotar bikineissä arkistokuvassa – paljasti huolestuttavan yksityiskohdan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. 21-vuotias Thorne kertoi taannoin olevansa biseksuaali, ja hänet on nähty viime aikoina somessa myös ilman vaatteita.

Tällä kertaa popkaunotar on yllättänyt faninsa julkaisemalla somessa parin vuoden takaisen arkistokuvansa, jossa hän poseeraa bikineissä merimaisemissa. Kuvansa yhteydessä Bella kertoo, että kuvassa hänet nähdään erittäin stressaantuneena ja siksi nälkiintyneenä. Hän kertoo olevansa ylpeä siitä, että on kuvan ottamisen jälkeen saanut nostettua painonsa normaaliksi.

View this post on Instagram

This was taken at the end of 2016?-2017? 2018 was about getting my health back…this is what I look like when I’m stressed…. when im stressed it’s hard for me to work up an appetite..I’m all about being yourself loving your body yada yada but these photos they make me not love anything about it. Looking back on these times and what this biz, and movies and life can do to you and everything along with that. But you know I look at this picture and I’m also proud. I’m so fucking proud because this year I gained all my weight back and more !!!! And I feel good but I do feel like I need to get back in the gym so I can be healthier in general. Eating the right things (double quarter pounders not included) so my body has the energy it needs to keep moving forward.. keep moving forward.

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Bella Thornen fanit ovat tottuneet siihen, että nainen hemmottelee heitä tasaisin väliajoin todella näyttävillä ja seksikkäillä kuvilla. Tällä kerralla nuori tähti esitteli uusia bikineitään myös Instagram-tarinassaan, jossa nainen piti käsiään ylhäällä ja näytti itsevarmasti myös kasvattamansa kainalokarvat.