Fitness-kaunottaren pakarat auringonlaskussa – kumpi varastaa huomion?

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo yli 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Vuodenvaihteen kunniaksi Selter on julkaissut näyttäviä uusia kuvia itsestään ja vartalostaan. Eräässä kuvassa hän poseeraa rannalla bikineissä, jotka paljastavat hänen pakaransa lähes kokonaan auringonlaskussa. Samalla fitness-kaunotar markkinoi kuntokuurejaan.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.