Miljonääri ei ollutkaan poikiensa isä – vaimo salasi asian 21 vuotta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Miljoonaomaisuuden MoneySupermarket.com-sivuston avulla luonut Richard Mason kertoo elämänsä pirstaloituneen hänen ex-vaimonsa huijauksen vuoksi. Nainen oli valehdellut yli 20 vuoden ajan, että heidän yhdessä kasvattamansa kolme poikaa olisivat biologisesti Richard Masonin jälkeläisiä. Totuus paljastui muutama vuosi sitten.

Daily Mail kertoo 55-vuotiaan Richard Masonin saaneen tietää vuonna 2016, että hän sairastaa kystistä fibroosia. Tämä tarkoittaa sitä, että hän on ollut vauvasta saakka lisääntymiskyvytön. Silti hän on kasvattanut kolmea poikaa ominaan 21 vuoden ajan.

Miehellä olisi nyt 23-vuotias ja 19-vuotiaat kaksospojat. DNA-testi osoitti jälkikasvun olleen toisen miehen siittämä. Mason epäilee poikien isäksi naisen entistä heilaa, jonka kanssa ex-vaimo oli on-off -suhteessa 90-luvulla. Vaikka Mason erosi lasten äitistä jo kymmenen vuotta sitten, maksoi hän avioerossa ex-vaimolleen 4,5 miljoonaa euroa. Miljonääri tulee vaatimaan rahoja takaisin oikeusteitse.

Kulissia vuosikymmenten ajan ylläpitänyt ex-vaimo on nyt onnistunut saamaan pojat kasvattajaisäänsä vastaan, eivätkä he ole enää missään tekemisissä Masoniin. Oikeus on määrännyt ex-vaimon maksamaan Masonile 280.000 euroa huijaamisesta. Se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että miljonäärimies on menettänyt lapsensa kokonaan.

Publiée par Richard Mason sur Mercredi 1 janvier 2014