Party XPRS -bileristeily Itämerellä – mukana kovatasoinen esiintyjäkaarti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lifestyle- ja viihdelehti Staran ja elektronisen musiikin tähti K-Systemin järjestämä Party XPRS -bileristeily juhlitaan Itämerellä jälleen lauantaina 12. tammikuuta tuttuun tapaan Viking XPRS -aluksella.

Tällä kertaa bileristeilyllä on luvassa poikkeuksellisen kovatasoinen esiintyjäkaarti, sillä esiintymässä nähdään risteilyn isäntä K-System sekä YleX-radiokanavalta tuttu DJ Orion, Joonas Hahmo ja kovassa nosteessa oleva Alora & Senii.

Huippusuosittu bileristeily on perinteisesti ollut jo ennakkoon loppuunmyyty, sillä hyttipaikkoja on rajoitetusti. Toimi siis nopeasti ja varmista oma paikkasi bileristeilylle jo nyt tästä linkistä. Lisätietoa bileristeilystä löytyy tapahtuman Facebook-sivulta..