Sara Jean Underwood pyöräilee pakarat paljaana – näky kääntää katseita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara on nykyisin ahkera somettaja.

Nyt Sara nähdään poseeraamassa hyvin niukassa asussa polkupyörän kanssa. Samalla voidaan todeta, että mikäli joku lähtisi tuossa asussa pyöräilemään, niin luvassa voisi olla jopa onnettomuuksia autoilijoiden keskittymiskyvyn herpaantuessa.

View this post on Instagram

On my recent trip to the Bahamas it was impossible to not feel humbled by the beauty of the islands. It was equally impossible to not feel humbled by the history of the islands that have some of their roots in slavery. Don’t mistake my feeling humbled for “white guilt”. It is not guilt, it is fact, that white people, maybe even my ancestors, captured people from Africa, forced them into bondage and brought them to this very spot. It is not guilt, it is fact, that police brutality and systemic racism towards people with black and brown skin is a serious problem in the United States to this day. It is not guilt, it is fact, that I as a white person have benefited from this systemic racism even though I am not a willing participant in it. If you are white and you acknowledge these realities, don’t let people dismiss it as white guilt. Speak the truth and ally yourself with causes that fight for the justice we all deserve. This piece, “Genesis” by Antonius Roberts and Tyrone Ferguson is a profound monument to the past, present, and future. Happy New Year. 📸 by @jacobwitzling

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.