Tapaa elämäsi rakkaus lomamatkalla – näin pääset alkuun ilman deittisovelluksia

Matkailu · Terhi Piiroinen

Tinder, Badoo, Happy Pancake, Instagram ja Facebookin sinkkuryhmät. Ihmiset yrittävät löytää nykyisin elämänsä rakkautta nettipalveluiden avulla. Nykyisin moni hylkää sovellukset ja siirtyy takaisin vanhanaikaisten keinojen pariin. Kerromme seuraavaksi syyn tähän.

Erilaisten treffisovellusten tarkoituksena on saattaa ihmisiä yhteen kuvien ja esittelytekstien avulla. Todellisuudessa kemian, kipinöinnin ja viehättävyyden voi huomata ainoastaan tosielämässä tapaamalla. Sovellukset ovat mainio tapa ihmisten selaamiseen, mutta kasvokkain tapahtuvaa viestintää ilmeineen, eleineen, kosketuksineen ja tuoksuineen ei voita mikään.

Lomamatkalla on mahdollista tavata ihmisiä erilaisilla turistikierroksilla, ravintoloissa tai jopa uima-altaalla, Men’s Health vinkkaa. Ihmisten kannattaa verestää muistojaan ja terästää taitojaan flirttailun saralla. Kyseessä ei siis ole lipeväsanainen ahdisteluyritys, vaan rehellinen lähestyminen kiinnostavan ihmisen luokse.

Musiikkitapahtumat ovat parhaimpia samanhenkisten ihmisten tapaamiseen. Unelmien kumppanin voi löytää myös kahvilasta tai pubista, mikäli vain uskaltautuu juttusille söpöltä vaikuttavan henkilön seuraan. Sinkkulomailijan kannattaa myös valita majapaikakseen hostelli tai hotelli, joka järjestää sosiaalisia tapahtumia. Lomaromanssista voi syntyä ikimuistoinen kokemus tai vaikka koko loppuelämän kestävä rakkaustarina.