Varkaan amatöörimäinen moka – pudotti varastamansa 43″ television

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset eivät tunnetusti edusta älykkäintä kansanosaa, joten heidän toilailuilleen saadaan usein nauraa myös verkossa. Usein amatöörimäiset mokat vesittävät rikokset ja niistä tallennetut videot julkaistaan verkossa. Niin myös tällä kertaa, kun eräs herra yritti varastaa television.

Yhdysvaltojen Floridassa valvontakameran kuvaamalla videolla nähdään miten mies astelee kauppaan ja ottaa 43-tuumaisen taulutelevision kainaloonsa. Hän astelee sen kanssa ulos, jossa skootterilla liikkeellä oleva kumppani ottaa hänet kyytiinsä.

Kuljettaja on kuitenkin niin taitamaton, että televisiota sylissään pitävä matkustaja heittelehtii siinä määrin, että pudottaa television maahan. Tiedossa ei ole menikö televisio rytäkässä rikki, mutta nyt miehen löytymiseen johtavasta tiedosta on luvassa 3.000 dollarin palkkio.