Älä värjää harmaita piiloon – luonnollinen kauneus aina muodissa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhä useampi on tehnyt päätöksen näyttää harmaantuvat hiuksensa avoimesti. Luonnolliset harmaat antavat kauniin ja persoonallisen lisän ulkonäölle. Kokosimme esimerkkikuvia osoittamaan, kuinka upeasti harmaantuvat hiukset rokkaavat.

Ihmiset ovat antaneet harmaantuvien suortuviensa näkyä. Harmaantuvia miehiä kutsutaan usein hopeaketuiksi, mutta nyt myös naisille on annettu lupa harmaantua yhtä arvokkaasti. Lukuisat ihmiset ovat päättäneet lopettaa hiustensa värjäämisen.

Harmaan sävyt voivat vaihdella sinertävästä hopeasta lähes vitivalkoiseen. Joillekin ihmisille ilmestyy ensimmäiset harmaat hiukset jo teini-ikäisenä. Luonnolliset harmaat hiukset ovat tämän vuoden halutuin look.

View this post on Instagram

Braids provided by Ide’s boyfriend Aaron

A post shared by Christina (@xina.ide) on

View this post on Instagram

💛🥂🌟

A post shared by Silver Sassy Girl (@silver30s) on