Eväsrasia ei ole enää entisensä – näin pakkaat eväät tyylikkäästi

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Kylmälaukut ja eväsrasiat ovat olleet kautta aikojen muovirasioita tai tylsällä kuosilla varustettuja vetoketjupussukoita. Nyt markkinoille on tullut aikuisten eväsrasiat, jotka tekevät lounastunneista piirun verran tasokkaampia.

Eväiden pakkaaminen ja nauttiminen on ekologista, edullista ja jopa terveydelle hyödyllistä. Evääksi voi ottaa edellisen päivän ruoantähteitä tai ravintorikkaan salaatin. Modern Picnic -yritys tekee eväiden kantamisesta tyylikkäämpää.

Modern Picnic on tuonut markkinoille tekonahasta valmistetut eväsrasiat, jotka muistuttavat ulkonäöltä tavallista nahkaista käsilaukkua. Laukku korvaa pienet kylmälaukut ja sen, että eväät pyörivät käsilaukun pohjalla kaiken muun roinan seassa. Kokosimme alle esimerkkikuvia 149 dollaria maksavista eväslaukuista.