Laihdutuskuurit ovat turhia – terveellisyys on elämäntapa

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Kaikki varmasti tuntee ihmisen, joka kiinnittää huomiota ruokavalioonsa ainoastaan erilaisten laihdutuskuurien yhteydessä. Hän saattaa laihtua ja lihoa jopa kymmenen kiloa yhden vuoden aikana. Painon jojoilu on vaarallista.

Hyvinvoinnin paraneminen ei tarkoita nälkään nääntymistä, kaikista herkuista luopumista ja järkyttävän raskasta kuntokuuria. Usein riittää, että elämäntapoihin omaksuu mukaan toimia, jotka edesauttavat tervettä oloa ja hyvinvointia. Unohda kuurit ja kävele päivittäin vähintään 20 minuuttia. Kävely on yksinkertainen ja oiva tapa pitää huolta omasta terveydestä.

Yksi elimistön toimintaa parantavista tuotteista on vihreä tee, jota kannattaa nauttia päivittäin tehokkuuden maksimoimiseksi. Päivittäin nautittu kupillinen kuumaa juomaa on huomattavasti yksinkertaisempi keino kuin epämääräisten kuurien kanssa venkslaaminen. Huolehdi myös, että saat tarpeeksi vitamiineja esimerkiksi hedelmistä ja marjoista, Femail First vinkkaa.

Ihmiset menevät yleensä tammikuussa äärimmilleen kadonnutta vyötäröä metsästäessään. Todellisuudessa into loppuu lyhyeen, jos kaikki elinvoima valuu rääkkiin. Aamupala antaa puhtia päivään ja ihmisten kannattaa syödä enemmän heräämisen jälkeen kuin ennen nukkumaanmenoa. Vaihda mehut ja limonadit veteet ja epäterveelliset naposteltavat pähkinöihin.