Marianne Kallio riisui alakulttuurikaupan mallina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiojulkkis Marianne Kallio on riisunut vaatteitaan Horror-Shop -nimisen alakulttuurityylejä edustavan verkkokaupan mainoskuvauksiin. Ainoastaan remmit ja ketjut peittävät naisen uhkeita muotoja. Nyt on rietasta!

Helsingin Konalassa sijaitsevan Horror-Shopin blogissa hehkutetaan Marianne Kallion kykyä heittäytyä kahleiden ja ketjujen valtiattareksi. Hän poseeraa Ms Tammikuuna kuvissa, jotka saavat ujommat katselijat haukkomaan happea. Blogikuvissa paljastetaan kaikki.

Marianne Kallio on julkaissut Sami Haaviston ottamista otoksista sensuroidut versiot Instagramiin. Kuvat nähdään myös paikkoin ilmestyvässä Coffin Cuties Magazinessa. Perheenäiti Marianne Kallio on esiintynyt suomalaisissa realityohjelmissa,