Vuoden suosituin treenivaate? Tristan Thompson näyttää mallia

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nettikaupoissa ja sosiaalisen median tileillä on alkanut vilahdella yhä enemmän kuvia treenihaalareista. Kuntoilua varten tarkoitetut sporttijumpsuitit hivelevät jokaista vartalon kaarretta, joten ne sopivat erityisesti muotojaan mielellään esitteleville treenaajille.

Yksi heistä on koripalloilija Tristan Thompsonin salarakkaana julkisuuteen noussut Lani Blair. Nainen on julkaissut Instagramissa kuvan uudesta treenivaatteestaan, joka näyttää sopivan enemmän makuuhuoneen viettelyyn. Toisaalta treenihaalari antaa totisesti luvan peilikuvien ottamiseen hikiliikunnan sijaan.

Treenihaalarit muistuttavat etäisesti 80-luvun aerobic-buumin vaatteita. Nykyisin solakkalinjaisuus on kuitenkin vaihtunut muhkean takapuolen ihannointiin. Lani Blair näyttää siinäkin mallia messevään tyyliinsä.

View this post on Instagram

🌸WHITE ROSE SKIRT JUMPSUIT🌸 This Casual Jumpsuit is made with a hot new design, which is the latest trend, great for day and night wear, made with a combination of three top quality fabrics. All our products are made with only premium quality materials and fabrics, which provide you moisture wicking, and protect your skin against the damage of the UV-a and UV-b rays👍 Composition:Clubber Fishnet and Suplex light Size: M and S👌 💲Price – 9290 THB/ 280$ Only! 💣Share/ Repost any item (leggings or jumpsuitz) with the hashtag #jsstore and get 10% discount!💣 *Free shipping in Thailand! (About 20 days) *Ship Worldwide * For make an order please Direct Message or E-mail *Мы говорим и на русском языке🤗 #sportwear #yoga #pilates #gym #bodybuilding #aerialsilks #aerialist #aerialyoga #flyyoga #aerialhoop #fitness #sexysportwear #jumpsuit #sport #dance #zumba #fitnessbikini #bangkok #leggings #Thailand #Bkk #Phuket #jsstore777 #crossfit #shipping #Bkk #Pattaya#sport #sportjumpsuit #pilatesbangkok #exoticdance

A post shared by JS (@jsstore777) on

View this post on Instagram

APPLE BOOTY JUMPSUIT BLACK💣 Sexy Unique, with heart shape booty design. Great for any kind of sport activity – bodybuilding, crossfit, aerial arts, exotic dance and others..👍 Fabrics. High quality suplex, lycra sire wet look and elastic fishnet Composition: 85% Polyamide e 15% Spandex🔎 Size -S-M (fit most US sizes S and M)👌 💲Price – 12 740 THB/ 250$ Only! *Free shipping in Thailand! (About 20 days) *Ship Worldwide * For make an order please Direct Message or E-mail *Мы говорим и на русском языке😄 #sportwear #yoga #pilates #gym #bodybuilding #aerialsilks #aerialist #aerialyoga #flyyoga #aerialhoop #fitness #sexysportwear #jumpsuit #sport #dance #zumba #fitnessbikini #bangkok #leggings #Thailand #Bkk #Phuket #jsstore777 #crossfit #shipping #Bkk #Pattaya#sport #sportjumpsuit #pilatesbangkok #exoticdance #poledance

A post shared by JS (@jsstore777) on