Ashley Tisdale paljasti pakaransa – asuvalinta ei liikoja peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale muistetaan erityisesti roolistaan hurjan menestyksen saaneissa High School Musical -elokuvissa. Scary Movie 5 -elokuvassakin nähty tähti joutui taannoin pakkomielteisen fanin ahdistelemaksi.

View this post on Instagram

Love me or let me go. 1.25.19

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on

Kaksi vuotta Ashley Tisdale vietti hiljaiseloa, mutta viime vuonna hän teki paluun poseeraamalla mallina West Hollywoodin Melrose Avenuella. Nyt tuoreimmassa julkaisussaan hänet nähdään selin kameraan asussa, joka paljasti hänen pakaransa.

30-vuotias Ashley Tisdale nähtiin taannoin Scary Movie 5 -elokuvassa yhtenä elokuvan päätähdistä. Elokuva parodioi muun muuassa menestyselokuva Black Swania.

Splash
Kuva: Splash