Ihmis-Ken matkusti Iraniin – aikoo muokata ulkonäköään radikaalisti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tänä vuonna Euroviisuedustajan paikasta haaveileva Rodrigo Alves, eli ihmis-Ken, on matkustanut Iranin Tehraniin plastiikkakirurgisia toimenpiteitä varten. Mies paljastaa muokkaavansa ulkonäköään radikaalisti seuraavien päivien aikana.

Parsian Beauty -kauneusklinikalle matkustanut brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves aikoo tuunata kasvojaan urakalla. Mies käy monissa kauneusleikkauksissa seuraavien päivien aikana, ja Instagramin mukaan hän saa kokonaan uudenlaisen ulkonäön. Jopa hänen kulmakarvansa rakennetaan uudestaan karvatuppisiirrännäisten avulla.

Ihmis-Ken on maailmaa kiertävä kosmopoliitti, joka elää luksusluokan elämää vanhempiensa varallisuuden turvin. Hän on muokannut ulkonäköään jo useiden vuosien ajan. Rodrigo Alves nousi ensimmäisen kerran julkisuuteen, kun hän kertoi haluavansa näyttää Barbie-nuken poikaystävältä Keniltä.