Joan Smalls sykähdyttää bikineissä – hehkuu kilpaa luonnon kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on ollut useiden ammattimeikkaajien meikattavana, mikä on opettanut hänelle niksin jos toisenkin. Nykyisin malli tekee usein itse oman meikkinsä.

View this post on Instagram

🍀feeling lucky 🍀 que suerte

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Joulun alla kuvankaunis ja upeavartaloinen Joan Smalls esitteli vartaloaan Puerto Ricossa San Juanin maineikkaalla Isla Verde Beachilla, jossa hän keikisteli kameralle häviävän pienissä bikineissä. Nyt tuoreimmissa kuvissaan mallikaunotar nähdään poseeraamassa keltaisissa bikineissä.

View this post on Instagram

Come out & Play ⛓ Sal pa’ fuera a jugar #karma

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on