Karmivat ihokengät 10 000 dollarilla – tällaisia ei tule toisia vastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Korkokengät ovat usein jalkineita, joiden toivottaisiin olevan tavalla tai toisella uniikkeja, eli että samanlaisia ei tulisi ainakaan samalla kadulla tai samoissa juhlissa vastaan. Huippukalliiden korkokenkien joukkoon on nyt tullut tulokas, jollaisia ei edes julkkisjuhlissa heti nähdä.

View this post on Instagram

The Skin Heel

A post shared by Matieres Fecales (@fecalmatterworld) on

Hämmentävistä tuotteistaan tunnettu Fecal Matter on nyt esitellyt sosiaalisessa mediassa 10.000 dollarin hintaiset korkokengät, jotka näyttävät aivan paljailta jaloilta. Kanadalaisten Hannah Rose Daltonin ja Steven Raj Bhaskaranin perustaman hankkeen sivuilla on esitelty korkokengät, jotka takuulla kääntävät katseet missä tahansa.

Tuote näyttää nimittäin aivan ihmisen oikeilta jaloilta, kunnes katsoja kiinnittää huomiota korkoihin. Alunperin tuote tehtiin vain kuvankäsittelyllä ja esiteltiin kuvina verkossa, mutta sitten pari päätti toteuttaa sellaiset myös tosielämässä. Ihmisen jalkaa muistuttavat korkokengät tehdään silikonista.

View this post on Instagram

Yes, they're walkable

A post shared by Fecal Matter (@matieresfecales) on