Sämpylässä olikin seesaminsiemeniä – mies sai raivokohtauksen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalaisessa kahvilassa on todistettu jälleen kerran, että ruoka on joillekin ihmisille todella pyhä asia. 27-vuotias Joseph Lagana oli tilannut kahvilassa Philly Cheesesteak -nimisen sämpylän. Sämpylä oli valitettavasti vääränlainen.

Philly Cheesesteakin leipä on yleensä perinteinen vehnäpatonki. Laganan leivässä oli kuitenkin seesaminsiemeniä, eikä mies pitänyt tästä. Hän aloitti Missy Mae’s Cafén kassahenkilön haukkumisen ja äityi käsirysyyn sivullisten kanssa.

Paikalle soitettiin poliisit. Lagana oli juovuksissa ja hänen puheensa sammalsi viranomaisten saavuttua paikalle. Hänet toimitettiin putkaan selviämään sämpyläraivosta, The Smoking Gun uutisoi. Kahvila pahoitteli sämpyläepisodia sosiaalisessa mediassa.

Poliisi